Phone: +31-(0)77-4771660

test

Materialen

Geraedts IJzergieterij b.v. vervaardigt gietstukken uit lamellair en nodulair gietijzer. Klant specifieke legeringen en warmtebehandeling zijn in overleg vaak mogelijk. Door flexibiliteit in ons productieproces kunnen wij vaak korte levertijden garanderen.

Controles

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij Geraedts IJzergieterij b.v. altijd op de eerste plaats. Om kwalitatief hoogwaardig gietwerk te kunnen garanderen worden er op verschillende punten in ons productieproces kwaliteitscontroles uitgevoerd. Wij zijn tevens Lloyd’s register gecertificeerd.

Procesoptimalisatie

De kwaliteitseisen die aan gietwerk worden gesteld worden steeds hoger, terwijl de levertijden korter worden. Producten moeten liefst per direct geleverd worden en ook volledig voldoen aan de klanteisen.
Daarom zijn wij continu bezig ons productieproces te optimaliseren. Centraal staan hierbij het garanderen van kwaliteitsproducten en risicovermijding.

Het bedrijf

Geraedts IJzergieterij is sinds 1935 een familiebedrijf, opgericht door Jean Geraedts in het Noord-Limburgse dorp Baarlo.

Geraedts produceert handgevormde gietproducten uit lamelair en nodulair gietijzer in verschillende kwaliteiten. Alle producten worden handmatig vervaardigd door vakbekwame medewerkers. Door deze aanpak kan Geraedts een grote range van gietstukken produceren: van klein tot groot en van  een enkel stuk tot een serie.
De service is niet beperkt tot gieten van producten; Geraedts kan ook de bewerking van uw product realiseren of assisteren bij de ontwikkeling van een nieuw gietproduct.

Geraedts IJzergieterij

Veldstraat 82
5991 AE Baarlo NL

Telefoon: +31-(0)77-4771660
Telefax: +31-(0)77-4771619
E-mail: info@geraedtsijzergieterij.nl

Contact

Foto_Vierkant

Nieuws

 • Bouw nieuwe opslaghal

  17/05/17

  Geraedts is in mei 2017 gestart met de sloop van enkele oude opslaghallen. Deze opslaghallen worden vervangen door nieuwe...

  Lees meer
 • Lloyd’s rules certificaat

  02/12/16

  Geraedts IJzergieterij is na een renewal audit van Lloyd’s register wederom voor 3 jaar gecertificeerd. zie hier voor ons...

  Lees meer
 • Nieuwe website

  25/04/16

  Geraedts Ijzergieterij b.v. lanceert op 25-4-16 haar nieuwe website, dit om onze klanten te kunnen informeren omtrent onze laatste...

  Lees meer